(@ToroRosso)
Fórmula 1

Toro Rosso renova Daniil Kvyat i Pierre Gasly per a la pròxima temporada

La filial de Red Bull Racing ha afirmat estar "encantada" amb la decisió després que tots dos pilots "hagin demostrat les seves capacitats al llarg de l'última temporada"

Actualitzat

L'escuderia Toro Rosso ha confirmat que Pierre Gasly i Daniil Kvyat continuaran com a pilots de l'equip de Fórmula 1 al 2020. La filial de Red Bull Racing ha afirmat estar "encantada" amb la decisió després que tots dos pilots "hagin demostrat les seves capacitats al llarg de l'última temporada".

"Estic molt content de retenir Pierre i Daniil per a la pròxima campanya. Tots dos han realitzat grans actuacions aquest any i han demostrat ser molt competitius en l'F1, capaços d'explotar el potencial del cotxe i oferir valuoses impressions per realitzar millores", ha afirmat Franz Tost, cap de l'equip.

El rus Daniil Kvyat, que va obtenir el segon podi en la història de l'escuderia en el Gran Premi d'Alemanya, ha assegurat "estar molt content i còmode", i igual d'"agraït per l'oportunitat de seguir a la Fórmula 1".
   
Per la seva banda, el francès Pierre Gasly, també ha comentat que "Toro Rosso ha estat millorant any rere any" i que "és genial formar part d'aquesta aventura".

Anar al contingut