Torna Ter Stegen (EFE)
Barça

Torna Ter Stegen contra el Granada

La previsió diu que diumenge, contra el Granada, a Montjuïc, Ter Stegen i 10 més

Redacció Esport3Actualitzat

Després de dos mesos sense poder comptar amb el porter titular, Xavi recupera pel tram final del curs un dels dos puntals sobre els quals va edificar l'èxit de la temporada passada: Ter Stegen. I ho fa a setze dies perquè torni la Champions.

El porter alemany ha quadrat els terminis de recuperació que s'havien fixat: al voltant de dos mesos a partir de la intervenció quirúrgica a l'esquena.

Malgrat algunes bones intervencions en partits concrets, el rendiment defensiu del Barça també amb Ter Stegen a la porteria ja era molt inferior al de la temporada passada.

Sense anar més lluny, l'últim partit amb el porter alemany sota pals, el Barça va encaixar un gol als 20 segons de partit, i no va acabar golejat per la falta de punteria dels davanters de l'Alabès.

Amb la seva absència, els problemes a la rereguarda s'han agreujat considerablement. Amb els mateixos partits disputats fins ara, 17, Ter Stegen va encaixar 15 gols i Iñaki Peña, 32. La mitjana s'ha disparat de 0,8 gols encaixats per partit a 1,8. Mentre Ter Stegen va deixar 8 porteries a 0, Peña només 3.

Els mals del Barça en defensa no es poden focalitzar només en el porter suplent. Peña ha alternat intervencions de molt mèrit, que han donat punts a l'equip, amb errades tècniques difícils de justificar que evidencien que, avui, Ter Stegen és l'indiscutible número 1.

ARXIVAT A:
Ter Stegen
Anar al contingut