Aficionats esperen que obrin les taquilles per aspirar a una de les entrades econòmiques
Aficionats esperen que obrin les taquilles per aspirar a una de les entrades econòmiques
tenis

Torna l'acampada popular de Wimbledon, "the queue"

El torneig més elitista del calendari tenístic té, també, una tradició popular en la cerca d'entrades econòmiques

Redacció Esport3Actualitzat

Jugar de blanc és, sens dubte, la norma que exemplifica millor el tradicionalisme de Wimbledon. Com menjar maduixes amb nata o prohibir qualsevol tipus de publicitat a les pistes. Un altre dels costums del Grand Slam més antic del calendari és la llarga filera de persones a l'exterior de l'All England Club que busquen aconseguir entrades més econòmiques.

Volen un dels 500 tiquets que l'organització posa a la venda a preu de cost cada jornada per a les pistes principals. Tot i això, valen gairebé 90 euros i només es permet adquirir una entrada per persona.

En temps d'esperes virtuals i compres en línia, a Wimbledon es mantenen les cues per un tros de paper. Molt preuat, això sí. En aquesta edició 2022, la primera amb la normalitat prepandèmica recuperada, l'anomenada "the queue" s'ha originat els dies previs a l'inici de la competició, aquest dilluns. Alguns aficionats hi aguanten tota la nit, motiu pel qual és habitual que moltes persones plantin la tenda de campanya per no dormir a la intempèrie. Una "acampada" popular enmig del torneig més elitista.

Anar al contingut