Champions

Torna la Champions a un Camp Nou sense públic

Sense públic, el Camp Nou es prepara per a una nova edició de la Champions. Aquest dimarts els de Koeman s'estrenen contra el Ferencváros hongarès, tres dies després de la primera derrota de la temporada

Setmana exigent per al Barça, amb el debut a la Champions i el clàssic de dissabte contra el Reial Madrid. Tots dos partits en un Camp Nou sense públic. L'estrena europea dels de Koeman arriba aquest dimarts a les 21.00, contra el Ferencváros hongarès, tres dies després de la primera derrota de la temporada.

Sense públic, el Camp Nou es prepara per a una nova edició de la Champions. L'equip ja ha començat a preparar el duel de dimarts contra el Ferencváros. L'orelluda serà el gran repte del projecte de Koeman. Perquè el títol de campió d'Europa se li resisteix al Barça des que el va guanyar per últim cop, el 2015.

Al Camp Nou hi aterrarà un Ferencváros líder de la Lliga hongaresa, que torna a la màxima competició europea 25 anys després. A les seves files, un català, el segon entrenador, Albert Bosch. L'actual entrenador del Ferencváros, Serguei Rebrov, va visitar quatre vegades el Camp Nou com a jugador del Dinamo de Kíev i va marcar 3 gols.

 

 

Anar al contingut