Hoquei Patins

Top 3 de la 18a jornada de l'OK Lliga

L'assistència d'esquena de Xavi Rovira sobre Sergi Miras (Caldes); la rematada per sota les cames de Lluís Ferrer (Vendrell), i el doblet d'esquena i amb una sola mà de David Gelmà (Girona), els millors gols de la jornada

Joan FerranActualitzat

L'OK Lliga ha tornat a la normalitat a la 18a jornada, amb la disputa de tots el partits i amb grans gols. Comencem el Top 3, amb jugadors com Xavi Rovira, del Caldes, que tenen ulls a l'esquena. Vegin com la deixa cap a Sergi Miras, que no perdona davant la porteria del Vic. Els vallesans van guanyar per 4 a 2 i es consoliden a la tercera plaça!

Amb el número 2, la rematada acrobàtica de Lluís Ferrer, del Vendrell. Gairebé d'esquena i per sota les cames, acció de genialitat de Ferrer contra el Taradell. Segona victòria seguida de l'equip dels del Baix Penedès (4-2), que escala posicions!

I amb el número 1, la doble rematada d'esquena a porteria de David Gelmà en la victòria del Girona contra el Lleida (3-1). Amb una sola mà i amb tota la intenció en les dues accions! No és la primera vegada que li veiem un gol similar. Quin espectacle, David, quin espectacle! Brutal! Gelmà ja suma 19 gols amb un Girona que és setè!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut