Hoquei Patins

Top 3 de la 16a jornada de l'OK Lliga

La pala de David Gelmà (Girona), Curro Fernández s'ho fa tot sol i ràpid (Vendrell) i l'aixeca i pica a terra de Jepi Selva (Lleida), els millors gols de la jornada

Joan FerranActualitzat

La segona volta de l'OK Lliga ha començat amb dos partits ajornats per la pandèmia, però amb grans gols. Tria difícil per fer el Top 3 de la 16a jornada. Comencem amb la jugada de David Gelmà, del Garatge Plana Girona. El davanter gironí travessa tota la pista i treu aquest llançament de pala ple de potència per obrir la llauna. Els gironins van superar clarament el Caldes Recam Làser (5-1) i continuen escalant posicions!

Amb el número 2, com marcar un gol ràpid després d'haver-ne encaixat un altre. Curro Fernàndez, del Vendrell, rep la bola i s'ho fa tot sol per desfer-se de la defensa i trobar la porteria del Lleida. Amb revers i bon patí, Curro! Això sí que és repondre ràpid! Empat a 5 en un duel vibrant, en el debut de Xavi Ferrer a la banqueta del Vendrell.

I amb el número 1, un dels clàssics de la Lliga: Jepi Selva, del Lleida. Recupera una bola a mitja pista i se'n va de dos jugadors del Vendrell, aixecant i picant a terra per després superar el porter. Selva ja suma 14 gols i el Lleida se situa tercer en solitari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut