Ryan Toolson ha estat el gran artífex de la victòria del Baxi Manresa a Sàsser (@BasquetManresa)
BÀSQUET CHAMPIONS FIBA

Toolson guia el Baxi Manresa a una gran victòria a Sàsser (73-74)

El conjunt manresà ha guanyat a la pista dels italians i ha fet un pas decisiu per passar a la següent fase de la Champions

Jordi RobirosaActualitzat

Això que fa l'equip de Pedro Martínez té molt mèrit. Però molt és molt. Amb un equip ple de baixes, de jugadors molt importants com ara Ferrari, Pere Tomàs o Báez, els manresans han viatjat a Sardenya sense por, disposats a plantar cara, a lluitar per la victòria. Al davant, el Dinamo Sàsser, segon de la lliga italiana, amb una plantilla teòricament molt superior.

I potser per això, els sards han sortit mig adormits i els ha costat entrar en el partit. Però quan en el tercer període l'avantatge ha pujat a 12 punts molts al Palazzo Serradimigni deuen haver pensat que això havia de ser bufar i fer ampolles. Però no comptaven amb l'esperit dels manresans i... amb Ryan Toolson. El jugador mormó ha massacrat el rival amb 20 punts en la segona meitat i ha estat el factor decisiu per guanyar el partit per un sol punt de diferència. Una diferència curta i merescuda. No, dispensin, merescuda no; merescudíssima. 

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut