Toni Kroos, celebrant un gol amb la samarreta del Reial Madrid  (EFE)
Toni Kroos, celebrant un gol amb la samarreta del Reial Madrid (EFE)
Futbol

Toni Kroos no vol reduir-se el sou

Mentre el club blanc estudia com retallar despeses, el migcampista alemany diu que prefereix cobrar el que li toca i que ja triarà ell on ajuda

Actualitzat

El Reial Madrid, com altres equips, està estudiant mesures per compensar la falta d'ingressos que provoca l'aturada general pel coronavirus. El nucli de la qüestió a l'hora de retallar despesa serà alleugerir la massa salarial, i en concret la del primer equip. El club blanc pot trobar-se amb certa resistència en el vestidor si ens atenem a les paraules de Toni Kroos, que en una entrevista a l'emissora alemanya SWR ha assenyalat que ell no vol que li toquin el sou. 

"Una retallada de sou és com una donació en va. Estic a favor que ens donin el sou complet i després que cadascú hi faci coses sensates. A tothom se li demana que ajudi on sigui necessari, i hi ha molts llocs on és necessari."

Kroos entén que l'aturada afectarà el món del futbol de manera decisiva: 

"Molts clubs no tindràn els ingressos previstos i dependrà de quan de temps estiguem aturats. Si el futbol torna al maig, segurament es trobaran solucions. Si hem d'aturar-nos fins a l'hivern, em puc imaginar que algun club ja no sobreviurà" 

 

Anar al contingut