Toni Kroos celebra un gol amb la selecció alemanya (Reuters)
Futbol

Toni Kroos anuncia la seva continuïtat a la selecció alemanya i critica Özil

El migcampista del Reial Madrid afegeix que dosificarà les seves aparicions amb la selecció i nega les acusacions de racisme a l'equip que Özil va esbombar

Actualitzat

A través d'una entrevista al diari "Bild", el de més tirada a Alemanya, Toni Kroos ha anunciat que continuarà a la selecció alemanya, tot i que possiblement dosificarà les seves aparicions "Continuaré amb l'equip fins a l'Eurocopa del 2020 i el meu objectiu és que tinguem més èxit que a l'últim torneig", diu el migcampista del Reial Madrid, de 28 anys. "Però tinc la sensació que necessito més pauses per seguir mantenint el mateix nivell. Segur que amb Löw trobarem solucions per a això", afegeix.

Kroos també ha parlat de la polèmica al voltant de Mesut Özil, que va deixar la selecció alemanya dient que a la federació hi havia racisme. "Ha fet molts mèrits amb nosaltres, però va fer al·lusió a uns temes que no eren necessaris. Crec que ell sap que no hi ha racisme ni a la selecció ni a la federació. Sempre hem apostat per la diversitat i per la integració, i durant molt temps n'hem estat un bon exemple", ha conclòs.   

Anar al contingut