Toni Bou i Aina Cid, escollits com a millors esportistes catalans del 2020 (@UFECcat)
Esports

Toni Bou i Aina Cid, millors esportistes catalans del 2020

La UFEC ha donat a conèixer els guanyadors de la 24a Festa de l'Esport Català, que es farà el 9 de febrer i que es podrà veure per Esport3

La UFEC ha donat a conèixer els guardons dels millors esportistes catalans de l'any 2020. Són el pilot de Piera Toni Bou, que enguany ha guanyat el 14è títol mundial de trial, i l'ampostina Aina Cid, subcampiona d'Europa de rem en dos sense timoner.

En la resta de categories, el seleccionador espanyol de waterpolo, David Martín, s'ha endut el guardó de millor entrenador, i el Barça femení de futbol, el de millor equip. El golfista Eduard Rousaud i l'esquiadora Maria Costa s'emporten els d'esportistes amb més projecció.

L'exjugador del Barça d'handbol Víctor Tomàs, retirat aquesta última temporada per una malaltia coronària, ha rebut el premi a esportista llegendari, i l'snowboarder Astrid Fina ha estat guardonada amb el Premi a l'Esperit Esportiu.

La 24a Festa de l'Esport Català, on s'entregaran els guardons a tots els premiats, es podrà veure pel canal Esport3 el 9 de febrer.

Anar al contingut