Toni Bou
Toni Bou té molt a prop un nou títol mundial (Honda Racing)
Motor

Toni Bou guanya la primera prova del GP de la Gran Bretanya de trial

El pilot de Piera amplia a 28 punts l'avantatge a Adam Raga, que ha estat tercer; l'angles James Dabill ha pujat al segon lloc del podi

Actualitzat
Toni Bou s'ha adjudicat una nova victòria en el mundial de trial a l'aire lliure, en la primera jornada del Gran Premi de la Gran Bretanya, que se celebra aquest cap de setmana al comtat anglès de Yorkshire. El vigent campió del món ha batut James Dabill, molt motivat en competir a casa, i a Adam Raga, que aquesta vegada ha estat tercer.

En un terreny que s'ha complicat per la pluja, la superioritat del pilot de Piera ha estat indiscutible. Només ha sumat 4 punts de penalització, pels 35 de Dabill i els 42 de Raga. Albert Cabestany ha estat quart (59) i Jeroni Fajardo, sisè (63).

Bou avantatja Raga en 28 punts quan al campionat només li queden tres proves (la segona al Regne Unit, aquest diumenge, i el GP d'Itàlia). A més, aquest triomf atorga matemàticament a Montesa el seu dinovè títol de marques, i suposa el gran premi número 200 que guanya la casa catalana.
Anar al contingut