Motor

Toni Bou fa la segona "pole" consecutiva de la temporada en el TrialGP de la Gran Bretanya

El pilot català i el seu company en el Repsol Honda, Jaime Busto, han estat el més ràpids en el traçat de Tong i no han comès cap errada
Toni Bou

Toni Bou sortirà com a favorit en el Trial GP de la Gran Bretanya (@TrialGP)

Toni Bou ha aconseguit aquest dissabte a la Gran Bretanya la seva segona "pole" consecutiva en el campionat del món de trial. Bou i el seu company, Jaime Busto, segon, han estat els més ràpids en la classificació del TrialGP del Regne Unit, i han donat un nou doblet a l'equip Repsol Honda.

Com en el passat TrialGP de França, Bou i Busto no han comès cap error en la zona classificatòria per a la carrera que tindrà lloc diumenge a Tong, Anglaterra, la cinquena cita del Campionat del Món.

L'esdeveniment principal té quinze zones a les quals cal fer dues voltes. El recorregut és el més reduït de la temporada, de menys de 3 quilòmetres. Toni Bou serà l'últim pilot a prendre la sortida, a les 10.10 i està previst que la cursa finalitzi a les 15.30.

"És molt important sortir del darrere. La 'pole' ha anat bé, encara que no com volia, perquè en l'entrenament del matí he estat més ràpid. En el segon pas he tingut un ensurt i després en la baixada no he anat bé, però igualment estic content per aquest resultat que ens permet ser els últims a prendre la sortida. Serà una cursa fàcil, de manera que haurem d'estar molt concentrats i intentar lluitar sense cometre errors ", ha comentat el pilot català en un comunicat de l'equip.

En el "top 10" de la classificació també figuren Adam Raga (4), Jeroni Fajardo (5), Arnau Farré (6) i Albert Cabestany (8).