Bou ha fet ple en el Gran Premi d'Andorra (trialscentral.com)
Motor

Toni Bou fa doblet a Andorra i és més líder del Mundial de Trial

Bou ha superat Adam Raga i Jeroni Fajardo en un podi plenament català. El japonès Takahisa Fujinami, tercer dissabte, s'ha hagut de conformar amb la cinquena plaça

Actualitzat

Toni Bou, de l'equip Repsol Honda, s'ha apuntat el doblet aquest cap de setmana a Andorra, després de guanyar també la segona jornada del Gran Premi, la quarta prova puntuable del Campionat del Món de Trial 2016. El triomf del vigent campió del món, que persegueix el seu desè títol a l'aire lliure, ha arribat en un altre mà a mà amb el seu principal rival, Adam Raga (TRS), i reforça el seu lideratge en la general de la present edició. 

La primera volta del recorregut, que presentava divuit zones, ha marcat les diferències entre els dos homes que lluiten pel títol, Raga i Bou. Si, dissabte, la pluja que havia caigut en la vigília va complicar les coses als pilots, aquest diumenge, el terreny estava molt més sec i els pilots han estat més fiables. Bou penalitzava només quatre punts pels nou de Raga, que ha tingut problemes a la tercera zona. 

La segona volta de tots dos ha estat impecable, sense cap penalització, i el pilot de Piera s'ha embutxacat el triomf. Al tercer lloc del calaix ha pujat Jeroni Fajardo, que ha sumat catorze punts a la primera volta i només dos en la segona, completant el podi català. El japonès Takahisa Fujinami, tercer dissabte, s'ha hagut de conformar amb la cinquena plaça.

Amb els quaranta punts sumats a Andorra -vint per cada triomf-, Bou amplia d'onze a disset punts l'avantatge en la general respecte a Raga quan s'ha arribat a l'equador del campionat. En la tercera plaça del mundial hi ha Fujinami, però a més de cinquanta punts de Bou.

La setmana que ve, la lluita entre els dos pilots catalans continuarà a la localitat francesa de Lourdes, on es disputaran dues proves més.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut