Toni Bou, durant la seva participació al X-Trial de Le Mans
Trial

Toni Bou s'estarà un mínim de tres setmanes de baixa després de fracturar-se tres vèrtebres

El pilot de Piera es va colpejar fortament l'esquena contra un element de formigó a Le Mans i presenta una fractura de l'apòfisi transversa dreta de les vèrtebres lumbars L2, L3 i L4

Actualitzat

Toni Bou estarà un mínim de tres setmanes apartat de la competició arran d'una caiguda soferta ahir a Le Mans, on es va fracturar tres vèrtebres. Bou va patir una caiguda important la nit de diumenge passat mentre disputava el X-Trial de Le Mans (França). El pilot de Piera es va colpejar fortament l'esquena contra un element de formigó, que el va obligar a retirar-se de la prova per a ser examinat a l'hospital de Le Mans.

Aquest dilluns, després de les proves mèdiques realitzades pel doctor de l'equip Joaquim Terricabras al Consell Català de l'Esport i la Clínica Creu Blanca de Barcelona, ​​s'ha pogut conèixer que Toni Bou presenta una fractura de l'apòfisi transversa dreta de les vèrtebres lumbars L2, L3 i L4. El doctor Terricabras ha recomanat repòs esportiu al pilot i estima que l'evolució de la lesió marcarà la tornada a l'activitat, encara que s'estima que no serà inferior a un mínim de tres setmanes.
 


La pròxima cita del Mundial de trial indoor es disputarà a Sevilla el pròxim 8 de març i depenent de la seva evolució, Bou podria estar fins i tot recuperat per aquesta prova. El pilot català, que lidera la classificació del Mundial, aspira a revalidar el títol indoor per dotzena vegada.

 

Anar al contingut