Trial

Toni Bou es proclama campió del món de trial indoor per dotzena vegada

Amb la suspensió del trial que s'havia de disputar a Sevilla, el pilot de Piera ja és matemàticament campió del món, a falta de dues proves

Actualitzat

Toni Bou continua acumulant títols mundials. Ahir va sumar el dotzè de trial indoor a París. Tot just va poder acabar en cinquena posició, però va sumar sis punts que li asseguren un nou campionat quan encara queda una prova per disputar. Bou tornava a la competició després de gairebé un mes d'inactivitat arran d'una caiguda en la prova disputada a Le Mans al febrer, en què es va fracturar tres vèrtebres.

El pilot de Piera encara no està al cent per cent, però ha pogut sentenciar el vint-i-tresè Mundial de trial ja que, a aquests dotze títols indor, s'hi han d'afegir els 11 que té a l'aire lliure. El subcampionat serà per al pilot d'Ulldecona Adam Raga, mentre que la tercera posició l'ocupa l'espanyol Jaime Busto, guanyador de la prova disputada a París.

Després que la FIM va anunciar la suspensió de la prova que s'havia de disputar a Sevilla, el Mundial indoor s'acabarà el 29 de març a Budapest.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut