Toni Bou ha guanyat amb autoritat les dues jornades del Gran Premi de la Gran Bretanya. (Foto: repsolmedia.com)
Toni Bou ha guanyat amb autoritat les dues jornades del Gran Premi de la Gran Bretanya. (Foto: repsolmedia.com)
Trial

Toni Bou completa un doblet en el Gran Premi de la Gran Bretanya i amplia a 10 punts l'avantatge sobre Adam Raga

Toni Bou ha culminat un exitós cap de setmana en el Gran Premi de la Gran Bretanya de trial. El pilot de Piera ha guanyat amb autoritat les dues jornades disputades a Penrith i amplia a 10 punts l'avantatge sobre Adam Raga en la classificació del Mundial.

Actualitzat

Toni Bou ha refermat el seu domini amb un doblet al Gran Premi de la Gran Bretanya de trial en una segona jornada en què ha tornat a dominar amb autoritat. Com dissabte, Bou ha comès molt poques errades i ha tornat a fer la primera volta amb un sol punt de penalització. Adam Raga ha tornat a acabar segon, mentre que el podi l'ha completat Jeroni Fajardo.

Amb aquest triomf, el quart de forma consecutiva, Toni Bou amplia a 10 punts el liderat en la classificació del Mundial sobre Adam Raga. El pilot de Montesa té 168 punts, mentre que el de Gas Gas en té 158.

Ara, els pilots tindran poc temps per descansar, perquè la setmana vinent es disputa la penúltima prova del Mundial a l'estació francesa d'esquí de La Mongie, als Pirineus. El Mundial s'acabarà a principis de setembre a Arnedo, a La Rioja.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut