Abellán, Gómez, Villegas, Bou, Raga i Busto han sumat el novè doblet al Trial de les Nacions (RFME)
Trial

Toni Bou, Adam Raga, Berta Abellán i Alba Villegas guanyen el Trial de les Nacions

Els equips espanyols s'han emportat els títols aconseguint un doblet que s'ha repetit per novena vegada

Redacció Esport3Actualitzat

L'equip espanyol masculí format per Toni Bou, Adam Raga i Jaime Busto i el femení format per Berta Abellán, Sandra Gómez i Alba Villegas han aconseguit el novè doblet al Trial de les Nacions disputat aquest diumenge a Monza, Itàlia.

El trio masculí, format pels tres millors pilots del món actualment, ha estat el clar dominador de la prova. Bou, Raga i Busto només han sumat nou punts de penalització, seguits dels 31 dels italians Matteo Grattarola, Luca Petrella i Lorenzo Gandola i dels britànics Jack Peace, Billy Green i Toby Martyn, que han tancat el podi amb 52 punts. Amb aquesta, sumen la vint-i-vuitena victòria a la prova.

L'equip espanyol femení, per la seva banda, ha sumat la desena victòria de la seva història en un campionat més disputat que el masculí.

Abellán, Gómez i Villegas han pujat a l'esglaó més alt del podi empatant a punts de penalització amb les britàniques Emma Bristow, Alicia Robinson Kaytlyn Adshead però guanyant-les en temps. Les italianes Andrea Rabino, Martina Gallieni Sara Trentini han acabat terceres.

 
Anar al contingut