Atletisme

Toni Abadía i Solange Pereira s'imposen a la Jean Bouin

El corredor aragonès, que havia estat segon en les dues edicions precedents, s'ha imposat en els metres finals a Awet Habte

Actualitzat

La tercera ha sigut la bona per a Toni Abadía, que despres de ser segon en les edicions del 2016 i el 2017, s'ha adjudicat la 95a edició de la Carrera Internacional Jean Bouin. El corredor aragonès s'ha imposat (30.13) en el desenllaç final al jove eritreu Awet Habte (30.18) en el recorregut masculí, de tres voltes sobre un circuit de 3.300 metres al Parc de Montjuïc.

El tercer lloc en categoria masculina ha estat per a Juan Antonio Pérez (30.25). Abadía, vigent campió d'Espanya dels 10.000 metres, ha acabat amb una hegemonia africana en les cinc últimes edicions de la prova barcelonina.

En categoria femenina, el triomf ha estat per Solange Pereira, que ha completat els 6.600 metres en 22.40. La gallega s'ha imposat a l'esprint a la burundesa Cavaline Nahimana (22.42). El podi l'ha completat Marta Pérez.

A la prova Open de 10 quilòmetres, el triomf ha estat per a Carles Castillejo en categoria masculina, i per a Meritxell Soler en categoria femenina.     

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut