Tommy Robredo ha guanyat el suís Wawrinka i s'ha classificat. (Foto: Reuters)
Tenis

Tommy Robredo es classifica per jugar la final del torneig de Casablanca, després de guanyar Wawrinka

Tommy Robredo ha guanyat el suís Stanislas Wawrinka i s'ha classificat per jugar la final del torneig de Casablanca. El seu rival serà el sud-africà Kevin Anderson, que ha vençut el duel contra l'eslovac Martin Klizan.

Actualitzat

Tommy Robredo ha guanyat el suís Stanislas Wawrinka i s'ha classificat per jugar la final del torneig de Casablanca. El seu rival serà el sud-africà Kevin Anderson, que ha vençut el duel contra l'eslovac Martin Klizan per 2-6, 6-4 i 6-2.

El català ha guanyat Wawrinka, primer favorit del torneig, per 1-6, 6-3 i 6-2. Robredo ha vençut el suís en cinc de les sis ocasions en les que s'han enfrontat, l'última fa cinc anys durant el torneig de Montecarlo.

Es tracta de la primera final a la que arriba el català després d'estar molts mesos de baixa. L'última final que va disputar va ser fa dos anys, quan es va coronar campió en la de Santiago de Xile, al derrotar el colombià Santiago Giraldo. Robredo ja va disputar la la final del torneig de Casablanca fa dotze anys, contra l'argentí Guillermo Cañas.
 

Anar al contingut