Tenis

Tommy Robredo es classifica pels quarts de final del torneig d'Indian Wells

Tommy Robredo s'ha classificat, aquesta matinada, pels quarts de final del torneig d'Indian Wells. L'olotí ha eliminat Marcos Baghdatis, el botxí de Roger Federer, de qui s'ha desfet en un partit de més de dues hores i quart, amb un final emocionant, per 7-5, 0-6 i 6-4. Per la seva banda Andy Murray també ha assolit el pas a quarts, en desfer-se de Nicolás Almagro per 6-2 i 1-0, en 38 minuts, moment en què l'espanyol s'ha retirat després de patir molèsties al peu esquerre. El rival de Murray serà el suec Robin Soderling, que ha eliminat el francès Jo-Wilfried Tsonga (FRA) per 6-3 i 6-4.

Tommy Robredo ha fet baixar dels núvols el xipriota Marco Baghdatis, encarregat d'acomiadar Federer del torneig un dia abans. Robredo ha obtingut la victòria per 7-5, 0-6 i 6-4, en dues hores i 18 minuts.

En un igualat i emocionant final, Robredo ha trencat el servei del seu rival per col·locar-se amb un 4-3. Després ha mantingut el seu servei i, tot i que ha perdut una primera pilota de partit, no ha deixat passar una segona oportunitat.