Tommy Robredo no ha tingut cap opció de victòria contra Sam Querrey (EFE)
Tenis

Tommy Robredo cau eliminat en la segona ronda del Masters 1000 de Miami contra Sam Querrey

Amb l'eliminació de l'olotí, el quadre masculí del torneig s'ha quedat sense representants catalans. En el quadre femení, Garbiñe Muguruza s'ha classificat per als vuitens de final

Actualitzat

Tommy Robredo ha deixat sense representants catalans el quadre masculí del Masters 1000 de Miami. Després de les eliminacions de Marcel Granollers i Albert Ramos, el tenista olotí també ha caigut en la segona ronda del torneig en perdre contra el nord-americà Sam Querrey per un contundent 6 a 2 i 6 a 3 en només 52 minuts de joc.

Robredo, que no havia perdut cap dels seus quatre enfrontaments anteriors amb Querrey, no ha pogut contrarestar una de les millors armes del seu rival, que ha aconseguit un 94% de primers serveis.

Robredo, que s'havia classificat per a la segona ronda després d'imposar-se en el seu debut al georgià Nikoloz Basilaxvili, no ha tingut cap opció davant el 22è cap de sèrie del torneig, que en setzens de final s'enfrontarà al guanyador del duel entre Roberto Bautista i el kazakh Mikhail Kukuxkin.

Muguruza, a vuitens amb remuntada

En el quadre femení, Garbiñe Muguruza s'ha classificat per als vuitens de final després de culminar una altra remuntada contra la xinesa Xuai Zhang, a qui s'ha acabat imposant per 4-6, 6-2 i 6-2. Muguruza iguala la seva millor actuació en aquest torneig i ara buscarà el pas als quarts de final davant la guanyadora del duel entre la romanesa Sorana Cirstea i la danesa Caroline Wozniacki.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut