Bàsquet

Tomic-Penya: converses obertes i acord factible

Segons ha pogut saber TV3, hi ha negociacions obertes i bona predisposició de les dues parts

Jordi RobirosaActualitzat

Els rumors s'han escampat en els últims dies i, ara mateix, podem dir que són certs. La Penya i el pivot croat estan en converses i l'acord és possible.

Hi ha dues coses que juguen a favor d'aquesta entesa. Per una banda, el pivot croat, després de vuit anys de viure a Barcelona, no vol canviar d'aires, o, almenys, no vol que la seva família ho faci; i amb fills petits seria dur per a ell viure'n allunyat.

Per un altre cantó, l'entitat verd-i-negra, amb el vistiplau de Grífols, vol fer un pas endavant i confeccionar una plantilla competitiva: les incorporacions de Bassas i Ribas així ho demostren. Després d'intentar, sense èxit, fitxar Jacob Wiley, la contractació de Tomic en seria el gran objectiu.

Mentre Tomic gaudeix de les seves vacances a Croàcia, i el seu representant i el club estan enraonant. El Joventut va ser un dels grans beneficiats de l'excepcional fase final de l'ACB de València. Entrant en aquesta fase com el dotzè dels dotze equips, la Penya ha estat una de les guanyadores morals de la competició, atès que va competir a un bon nivell, amb un equip molt jove i molta gent del planter. I com va dir Pau Ribas en la seva presentació la setmana passada: "El Joventut ha de ser això: molts jugadors de casa i els que vinguin de fora que siguin de qualitat".

Arribi o no Ante Tomic, el que sí que sembla molt clar és que el Joventut vol fer un equip competitiu, no només per a l'ACB, sinó també per a l'Eurocopa, una competició molt atractiva i de gran prestigi.

 

ARXIVAT A:
Penya
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut