Ante Tomic, en l'entrenament previ al partit contra l'Herbalife Gran Canària
Eurolliga

Tomic: "Hem de guanyar tots els partits que queden per ser cinquens"

L'equip de Svetislav Pesic ha fet un últim entrenament per preparar el decisiu partit contra un Herbalife Gran Canària revifat amb l'arribada del tècnic català Pedro Martínez

Actualitzat

El Barça Lassa afronta aquesta setmana una doble ració de partits a l'Eurolliga. Els blaugranes reben aquest dimarts l'Herbalife Gran Canària i visiten dijous la pista del Bayern de Munic. L'equip de Svetislav Pesic ha fet un últim entrenament per preparar el partit contra els canaris, revifats amb l'arribada del tècnic català Pedro Martínez.

L'esbroncada de l'entrenador serbi als seus jugadors durant el partit d'ahir contra l'Estudiantes, tot i la victòria, encara ressona al Palau. Ara toca canviar de xip i pensar en Europa. La quarta plaça de la fase regular és molt complicada, ja que l'Anadolu Efes té dues victòries de marge i el basket-average a favor quan només queden quatre jornades per disputar-se. Per tant, el Barça necessita guanyar un dels rivals teòricament més assequibles per mantenir la cinquena plaça i evitar la pressió de l'Armani de Milà i el Baskonia.

El pivot croat Ante Tomic ha assegurat en roda de premsa que l'objectiu de l'equip és guanyar tots els partits que queden per assegurar-se la cinquena posició. Tot i que matemàticament és possible, el vestidor blaugrana assumeix que la quarta posició és gairebé una missió impossible.

"Estem bé. Després de perdre dos partits a l'Eurolliga sabem què hem de fer. Cal guanyar-ho tot fins al final per ser cinquens."

Per la seva banda, Pesic ha avisat que, amb el canvi d'entrenador, el Gran Canària ha incrementat l'agressivitat defensiva, i que hauran de jugar amb la màxima concentració.

"És un partit on hem de donar no només el màxim físicament, sinó també el màxim de concentració. Juguem contra un equip que no té res a perdre, però que té nou entrenador i tothom vol demostrar que pot ajudar."

Anar al contingut