Tomas Satoransky, en una imatge d'arxiu de la seva època al Barça (EFE)
Bàsquet

Contacte Satoransky-Jasikevicius

El base txec i el tècnic del Barça han dinat a Barcelona, poc després que el jugador mostrés interès en tornar a vestir-se de blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ja treballa de cara a la temporada que ve i, entre les possibles novetats, hi ha un jugador que va jugar a l'equip blaugrana. Tomas Satoransky, de 30 anys, s'està pensant que farà la pròxima temporada un cop acabada la seva vinculació amb els New Orleans Pelicans, on no ha tingut una etapa gaire reeixida. 

El base txec espera ofertes abans de decidir si es queda a l'NBA o si torna a Europa, però el Barça és una de les opcions. Tant és així, que aquest dijous ha estat a Barcelona dinant amb el tècnic blaugrana, Sarunas Jasikevicius. El cèntric restaurant barceloní Can Fusté ha publicat una imatge dels dos junts al seu compte d'instagram:

Satoransky i Jasikevicius han dinat junts a Barcelona

Anteriorment, Satoransky havia confessat que li encantaria tornar al Palau Blaugrana i trobar-se allà amb el seu compatriota Jan Vesely, un altre dels noms que sonen per reforçar l'equip.

"Ara tinc família i dos nens i es fa més complicat tenir estabilitat, sobretot a l'NBA. Cada any és més difícil per mi (...) No sé on aniré, pero he vist que el Barça també està interessat en Vesely, i em faria molt feliç que juguéssim tots dos junts allà. Però ell tampoc ho ha decidit del tot, encara". 

Al Barça es guarda un bon record del pas de Satoransky per l'equip, però la posició de base no sembla de les que calgui reforçar de forma prioritària, ja que es dona per segura la continuïtat de Nick Calathes i Nico Lapprovittola, i fins i tot sembla que Rokas Jokubaitis retardaria un any la seva marxa a l'NBA.

En canvi, la demarcació de pivot, on juga Jan Vesely, sí que es reforcarà, perquè Brandon Davies podria marxar. 

Satoransky i Vesely, companys a la selecció txeca i potser també al Barça (FIBA)s
Anar al contingut