Motociclisme

Tom Pages participarà al Supercross & Freestyle de Barcelona el 23 de novembre al Palau Sant Jordi

El pilot francès de Yamaha, número u del freestyle mundial, estrenarà un salt, el 'frontflip' (o salt mortal cap endavant) fet amb una rampa normal

Actualitzat

El pilot francès Tom Pages (Yamaha), número u del freestyle mundial, competirà el dissabte 23 de novembre al Palau Sant Jordi en la 21a edició del Supercross & Freestyle de Barcelona, que reunirà 61 pilots de sis països.  

Pages, de 34 anys i resident a Girona, estrenarà un salt, el 'frontflip' (o salt mortal cap endavant) fet amb una rampa normal. Només dos pilots al món ho executen - Jackson Strong i Rob Adelberg-.  

El francès va ser l'any passat el gran protagonista en el seu retorn a la capital catalana després d'un parèntesi de deu anys i va firmar dos trucs de màxima dificultat i que mai s'havien vist al Sant Jordi -el 'doble backflip' (doble salt mortal cap enrere en l'aire) i el 'bike flip' (un salt que únicament ell executa), on el pilot agafant la moto d'una de les manetes del manillar la fa pivotar 360 graus en l'aire abans de pujar de nou a ella.

Al costat de Pages competiran sis pilots, l'alemany Luc Akermann (Husqvarna) i els espanyols Edgar Torronteras (Kawasaki), Antoni Navas (Kawasaki), Rocky Florensa (Kawasaki), Marc Pinyol (Kawasaki) i Guillem Navas (Kawasaki)

Anar al contingut