Dakar

Toby Price s'assegura el triomf final en la categoria de motos del ral·li Dakar

L'australià ha acabat segon incrementant el seu avantatge respecte al segon a la general. Amb més de 37 minuts de marge, podrà afrontar l'última etapa amb més tranquil·litat

Actualitzat

El portuguès Helder Rodrigues (Yamaha) ha guanyat la penúltima etapa del ral·li Dakar entre les ciutats de San Juan i Villa Carlos Paz. El líder, l'australià Toby Price (KTM), ha estat el segon millor del dia, assegurant-se pràcticament el triomf final.

Rodrigues ha aconseguit el seu primer triomf parcial d'aquesta edició del ral·li amb 7:32 d'avantatge respecte Price i 7:55 sobre l'argentí Kevin Benavides (Honda). Quan queda una etapa, Price li treu més de 37 minuts i mig a la classificació general a l'eslovac Stefan Svitko (KTM), quart de l'etapa d'aquest divendres.

Entre els pilots catalans, Gerard Farrés (KTM – Himoinsa) ha estat setè al davant d'Armand Monleon (KTM). Més endarrerit ha entrat Ivan Cervantes (KTM – Himoinsa), tretzè, precedint Laia Sanz (KTM).

En quads el guanyador ha estat el líder, l'argentí Marcos Patronelli (Yamaha), amb 49 segons d'avantatge respecte al rus Serguei Kariakin (Yamaha) i més de 4 minuts sobre el seu compatriota Jeremías González (Yamaha). El vencedor de l'etapa ha augmentat fins als 4 minuts i 23 segons el marge en la classificació amb el seu germà Alejandro.

Dissabte es tanca el Dakar del 2016 amb una dotzena etapa de 699 quilòmetres fins a la meta de Rosario. Només hi haurà un especial cronometrat, de 180 quilòmetres, fins a la ciutat de Río Cuarto.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut