Dakar

Toby Price arriba referma el seu liderat a la general i Al-Attiyah retalla distàncies amb Peterhansel

El principal perseguidor de Price, l'eslovac Svitko, ha arribat setè i ja són més de trenta minuts que els separen a la general, mentre que la victòria d'Al-Attiyah deixa entreveure un desenllaç d'infart al Dakar

Actualitzat

Onzena etapa del Dakar, entre La Rioja i San Juan, més de 400 quilòmetres desafiant la sorra i els paradisíacs paisatges desèrtics argentins.

En motos, el francès Antoine Meo ha estat el primer a creuar la línia de meta i és el guanyador provisional de l'etapa amb un temps de 5 hores i 19 minuts. Toby Price ha estat el segon a arribar, refermant així el liderat a la classificació general. El xilè Pablo Quintanilla ha completat el podi provisional.

El primer català classificat ha estat Jordi Viladoms, que ha fet una de les seves millors etapes en aquest Dakar, novè classificat, seguit de molt a prop per Gerard Farrés, que ha quedat desè.

En cotxes, el qatarià Nasser Al-Attiyah, amb el seu Mini, ha passat al davant de Sébastien Loeb i Mikko Hirvonen, segon i tercer classificats, i s'emporta la victòria provisional de l'etapa. Stéphane Peterhansel ha acabat quart, però es manté líder a la general. El sisè millor lloc ha estat per al català Nani Roma.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut