Titos, en un partit de la Kings League
Titos, en un partit de la Kings League (@KingsLeague)
Futbol

Titos, l'exàrbitre rebel de la Kings League: "No soc el titella de ningú"

El col·legiat explica els motius de la seva absència a la Final Four del Camp Nou després de dimitir dimarts

Redacció Esport3Actualitzat

Manuel Titos Calvillo, exàrbitre de la Kings League, ha alçat la veu després d'haver dimitit com a col·legiat de la competició i no haver estat present a la Final Four del Camp Nou. Aquesta decisió va fer que Titos escrivís un comunicat per acomiadar-se de la competició.

"He estat molt afortunat de poder arbitrar a la Kings League InfoJobs. Gràcies als meus companys de l'equip d'àrbitres, a tots els presidents, als jugadors, a tots els aficionats i a tot l'equip que forma la família de la Kings League."

Aquest dimecres, va estar present al canal de Twitch de Gerard Romero. El president de Jijantes FC li va preguntar sobre el seu possible retorn a la competició en el segon split de la temporada i l'exàrbitre va deixar la porta oberta: "Jo pensava fins ahir a la nit que la porta estava tancada. Avui crec que es pot parlar."

La polèmica s'ha iniciat quan Titos ha publicat un altre comunicat a Twitter i Instagram on critica l'arbitratge de la Kings League.

"Per què no em van donar l'oportunitat d'arbitrar al Camp Nou? Principalment perquè no soc un titella de ningú, i em vaig negar que em xiulessin el partit des de dalt [...] El que volen és un moble que el dirigeixin des de dalt i no transmeti res."

En el comunicat també nega que la competició vulgui el seu retorn. "Es va dir públicament que tenia les portes obertes per tornar quan volgués. Tot això és de cara a la galeria, ja que no m'han deixat ni reunir-me amb ells." Per últim, ha ressaltat que encara té molt a dir, que ara no hi ha fils que el moguin i que aviat dirà tota la veritat sobre el que ha passat.

Anar al contingut