Tito Rabat, en una imatge d'arxiu
Motociclisme

Tito Rabat es trenca el canell esquerre i pot deixar en safata el títol mundial de Moto2 a Johann Zarco

El pilot català s'ha fracturat el radi del braç esquerre després d'una caiguda durant un entrenament a Almeria i, si no pot prendre la sortida, el títol mundial anirà a mans del francès

Actualitzat

Tito Rabat es va fracturar el radi del braç esquerre ahir després de patir una caiguda durant un entrenament a Almeria i s'ha quedat gairebé sense opcions de revalidar el títol mundial de Moto2. El pilot català, que va ser intervingut immediatament, té previst viatjar al Japó per disputar el gran premi nipó aquest cap de setmana al circuit de Motegi però si els metges no li donen el vistiplau per córrer, el francès Johann Zarco seria de forma matemàtica el nou campió mundial de la categoria passi el que passi a la cursa de diumenge.

No és la primera vegada que Rabat pateix algun contratemps físic aquesta temporada. El barceloní ja es va fracturar la clavícula dreta poc abans del GP d'Alemanya i tot i que va poder prendre la sortida, va haver d'abandonar en l'última volta quan lluitava per la victòria.

Rabat, actual campió de Moto2 i únic pilot que podia evitar la corona mundial de Zarco, ja ha confirmat que la temporada que ve farà el salt a MotoGP.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut