Tito Rabat correrà el mundial de Superbike amb l'equip Barni Racing (@WorldSBK)
Motociclisme

Tito Rabat fitxa per l'equip Barni Racing per al mundial de Superbike

El pilot barceloní, de 31 anys i campió mundial de Moto2 el 2014, tanca una etapa de cinc temporades a MotoGP i portarà una moto de l'equip satèl·lit de Ducati

Xavier GuillénActualitzat

Tito Rabat correrà la pròxima temporada en el mundial de Superbike, dins de l'equip Barni Racing. El pilot de Barcelona abandona MotoGP després de cinc temporades sense gaires bons resultats. Tot i que tenia contracte per al 2021 amb l'equip Esponsorama, l'escuderia andorrana va fitxar els italians Enea Bastianini i Luca Marini i va deixar fora al català.

La seva lesió el 2018, en què es va fracturar el fèmur en tres parts, ha condicionat les seves últimes campanyes a la categoria reina. Tito va ser campió del món de Moto2 l'any 2014 i va guanyar 13 curses en aquesta categoria. Rabat, de 31 anys, arriba a l'equip satèl·lit de Ducati, el Barni Racing Team, amb molta motivació i amb l'empenta de Ducati. Tot i que aspirava a entrar a l'equip oficial, al final s'ha apuntat al Barni i afronta aquesta nova etapa amb molta il·lusió.

"Després de molts anys a MotoGP, començo una nova aventura en Superbikes i vull mostrar tot el meu potencial. Tindré una gran moto i un bon equip, vull agrair l'oportunitat a l'equip Barni i a Ducati. Treballaré dur per estar preparat per al meu primer test."

Paolo Ciabatti, director esportiu de Ducati, també s'ha mostrat molt satisfet pel fitxatge del pilot barceloní.

"Estem molt contents per l'acord entre Barni i Tito. Des de fa molts anys, el Barni Racing Team és una realitat consolidada com a equip satèl·lit de Ducati a Superbikes i estem segurs que, el 2021, l'escuderia podrà oferir a Tito les millors condicions per expressar tot el seu talent. Estem segurs que pot comptar amb el màxim suport de Barni."

Rabat compartirà graella amb el català Isaac Viñales dins l'equip Orelac i el pilot de Talavera de la Reina, Álvaro Bautista, amb Honda.

Anar al contingut