Golf

Tiger Woods torna avui a la competició amb el Masters d'Augusta, amb l'objectiu de passar pàgina

Després de cinc mesos allunyat dels circuits de golf per culpa dels seus escàndols sexuals, Tiger Woods torna avui a la competició. Ho fa per la porta gran: al Masters d'Augusta. Serà l'oportunitat perfecta perquè Woods passi pàgina, encara que la doble moral americana insisteixi a recordar-li els seus errors. L'expectació per veure'l jugar una altra vegada s'ha disparat. A partir de tres quarts de vuit, els més afortunats el veuran a uns metres de distància, però seran milions els que n'estaran pendents per televisió.

Actualitzat
Tiger Woods torna a agafar els pals i a caminar pels greens. Han passat cinc mesos des que al novembre es van començar a conèixer detalls de les seves nombroses relacions sexuals amb dones que no eren la seva. Durant aquest temps, el golf aparcat, rebutjat socialment i desbandada de molts patrocinadors.

El seu retorn al golf, en el Masters d'Augusta, coincideix amb el primer anunci de Tiger amb Nike després de l'escàndol, una de les poques firmes que no va trencar amb ell. En l'espot, la veu gravada el 2006 del seu pare, que ja és mort, li demana explicacions i reflexió sobre tot el que ha fet malament.

Woods ha triat la tornada en un entorn amable i acollidor, on ja ha triomfat en quatre ocasions, l'última el 2005. Serà un pas decisiu en la seva teràpia.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut