Tiger Woods jugarà el Masters d'Augusta
Tiger Woods, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Golf

Tiger Woods, hospitalitzat després de tenir un accident de trànsit a prop de Los Angeles

El mànager del golfista nord-americà ha confirmat que és operat de "múltiples lesions a les cames" provocades pel fort impacte

Redacció Esport3Actualitzat

El golfista Tiger Woods ha resultat greument ferit aquest dimarts en un accident de cotxe a prop de Los Angeles, encara que es desconeix fins ara l'abast de les lesions, segons han informat diversos mitjans de comunicació locals.
 
L'accident ha passat aquest dimarts al matí a Rancho Palos Verdes, una ciutat del comtat de Los Angeles. Els bombers, segons les primeres informacions, han estat capaços de treure amb dificultats Woods del seu vehicle i l'han traslladat a un hospital per avaluar l'estat de les lesions. El seu mànager, Mark Steinberg, ha confirmat que el golfista, de 45 anys, és operat de "múltiples lesions a les cames" provocades pel fort impacte.

Poc després, el portaveu del Departament de Bombers del comtat de Los Angeles, Henry Narvaez, ha afegit que les lesions eren "de moderades a crítiques", mentre que una font policial citada pel diari "Los Angeles Times" explicava que el golfista viatjava a gran velocitat i va perdre el control del seu tot terreny abans de passar per sobre de la barrera central, amb diverses voltes de campana al sortir de la carretera.

Més tard, han estat fonts oficials consultades per la televisió nord-americana CBS les que han afegit que les ferides de Tiger Woods "no suposaven un perill per a la seva vida".

Anar al contingut