Tiger Woods es recupera d'una "llarga operació"
El golfista nord-americà es troba "despert i receptiu" després de ser intervingut de múltiples fractures a la cama dreta
Tiger Woods es recupera d'una "llarga operació"
Golf

Tiger Woods es recupera d'una "llarga operació"

El golfista nord-americà es troba "despert i receptiu" després de ser intervingut de múltiples fractures a la cama dreta

Actualitzat
L'estat en què va quedar el cotxe de Tiger Woods després de donar diverses voltes de campana (Reuters)

Tiger Woods es recupera d'una "llarga cirurgia" després de tenir un aparatós accident de trànsit. Segons una informació emesa pel seu equip de comunicació, el golfista nord-americà té lesions al peu, el turmell, la tíbia i el peroné de la cama dreta que han requerit una intervenció d'urgència.

 

 

Anish Mahajan, director mèdic del Centre Mèdic Harbor-UCLA, detalla en què ha consistit la intervenció:

"Woods ha estat sotmès a una llarga cirurgia a la part inferior de la cama dreta i el turmell després de ser portat a l'hospital. Ha patit importants lesions ortopèdiques en l'extremitat inferior dreta que han estat tractades durant una cirurgia d'emergència per especialistes en traumatologia ortopèdica. Les fractures obertes comminutes -quan l'os es trenca en dos o més fragments- que han afectat tant la part superior com inferior de la tíbia i els ossos del peroné s'han estabilitzat insertant una vareta a la tíbia. Les lesions addicionals dels ossos del peu i del turmell s'han estabilitzat amb una combinació de cargols i passadors. El trauma en el múscul i els teixits tous de la cama han requerit l'alliberament quirúrgic de la coberta del múscul per alleujar la pressió a causa de la inflamació."

El comunicat precisa que Woods es troba "despert, receptiu i recuperant-se a l'hospital".  

L'accident va passar cap a les 7 del matí a la localitat californiana de Ranchos Palos Verdes, a prop de Los Angeles. Segons el xèrif del comtat, Alex Villanueva, és probable que Woods viatgés "a alta velocitat" per una carretera amb revolts i una baixada pronunciada. "Anava a una velocitat relativament més alta del normal. Aquesta àrea té una alta freqüència d'accidents", ha indicat Villanueva en una roda de premsa.

 

 

Anar al contingut