Vermaelen entrenant-se, en una imatge d'arxiu
Barça

Thomas Vermaelen, cada vegada més a prop del quiròfan, podria estar-se entre 4 i 5 mesos més de baixa

El central belga del Barça es posa en mans de l'especialista finlandès Sakari Orava i, si s'ha d'operar, s'haurà d'estar entre 4 i 5 mesos de baixa

Actualitzat

El futur immediat de Thomas Vermaelen sembla més a prop del quiròfan que del camp. El central del Barça, després d'una nova recaiguda de la lesió que té als isquiotibials de la cama dreta, s'ha posat en mans de l'especialista finlandès Sakari Orava. Les opcions que acabi passant pel quiròfan són molt altes i, en aquest cas, el central belga s'estaria de 4 a 5 mesos de baixa. En altres paraules, Vermaelen passaria pràcticament en blanc la seva primera temporada com a blaugrana.   

Tot i que el dia de la seva presentació Andoni Zubizarreta el va qualificar de "fitxatge de rendiment immediat", el cert és que Vermaelen ja va arribar al Barça arrossegant una lesió que es va fer durant el Mundial, jugant amb la selecció belga. Des d'aleshores, encara no ha pogut debutar en partit oficial amb el seu nou equip.

En un principi es va optar per un tractament conservador per tractar el seu problema als isquiotibials de la cama dreta. Però veient que el jugador recau quan intensifica la càrrega de treball als entrenaments, ara s'ha optat per buscar el consell del doctor finlandès Sakari Orava, amb molt de renom a escala mundial en aquesta mena de lesions. El doctor Orava va ser qui va tractar Josep Guardiola d'una lesió similar l'any 1998. 

Anar al contingut