Thomas Tuchel durant un partit amb el Chelsea
Thomas Tuchel durant un partit amb el Chelsea (Reuters)
Futbol

Thomas Tuchel i el risc de ser deportat del Regne Unit

L'entrenador alemany va ser acomiadat del Chelsea a principis de setembre i podria ser expulsat del país abans del Nadal

Redacció Esport3Actualitzat

Els nous propietaris del Chelsea van tenir la paciència justa amb Thomas Tuchel. Després de fer una gran inversió al mercat d'estiu, amb una despesa de més de 280 milions d'euros, el tècnic alemany va ser destituït pel mal inici de temporada. La derrota contra el Dinamo de Zagreb a la Champions va precipitar el comiat del tècnic.

Aquest podria no ser l'únic contratemps de l'alemany, ja que les normes del Brexit permeten als estrangers estar-se 90 dies al país sense feina. De moment, segons informa The Telegraph, Tuchel està còmode al Regne Unit i continua valorant què fer amb el seu futur. Tot i això, en cas de no trobar equip, podria ser deportat d'Anglaterra abans de les festes de Nadal.

El representant de l'entrenador ha explicat que en cap cas volen arribar a aquesta situació i que prendran una decisió segons les normes del Brexit.

"Actuarem d'acord amb les normes del Regne Unit i adaptarem tots els plans de futur. Les decisions encara no estan preses."

Quan el gener del 2021 el Chelsea va fitxar Tuchel, el club va haver de presentar una sol·licitud especial perquè ell i el seu cos tècnic pogués entrar-se al Regne Unit.

Anar al contingut