Leo Messi i Thomas Müller, en un moment del Bayern-PSG (EFE)
Futbol

Thomas Müller torna a furgar en la ferida: "Contra Messi sempre ens va bé"

L'eliminació del PSG a mans del Bayern de Munic fa reviure una vella rivalitat

Redacció Esport3Actualitzat

El duel estrella dels vuitens de final de la Lliga de Campions va acabar amb l'eliminació del PSG, un dels projectes més cars de la història del futbol, si no el més car. I ha fet reviure velles ferides. No només recordant la final del 2020, guanyada per l'equip bavarès al parisenc. També per vells duels personals que el guanyador, en aquest cas Thomas Müller, es va encarregar de recordar. L'internacional alemany va apuntar a Leo Messi sense embuts: 

"Contra Messi, les coses sempre ens van bé pel que fa a resultats. En competicions de clubs, Cristiano Ronaldo era el nostre principal problema quan jugava al Reial Madrid (...). Tinc el màxim respecte per les actuacions de Messi als mundials".

Clar i concís. Müller és un vell conegut. De fet, era un dels grans animadors de les eliminatòries europees contra el Barça, resoltes en els últims episodis a favor de l'equip muniquès. Müller, però, sembla que té una certa memòria selectiva i oblida les semifinals del 2013 i del 2015.     

Musiala intenta frenar Messi en un moment del partit (Reuters)

El mirall de Musiala

Una opinió ben diferent a la de Müller era la que expressava Jamal Musiala, una de les grans figures de l'actual Bayern, tot i els seus escassos 20 anys, i que va confessar que Messi és el mirall en el qual es mira:

"El meu ídol és Messi. Ell ha marcat tants gols i ha guanyat tants títols a la seva carrera... i no ha canviat mai. Sempre s'ha mantingut fidel als seus principis i a la seva forma de jugar. És el que m'agradaria a mi."

Musiala va confessar que li havia demanat a Messi la samarreta al final del partit. Però, després, el va buscar als vestidors i no el va trobar. Qui sap si ja no tindrà una altra oportunitat de canviar la seva samarreta amb la de l'argentí. 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut