Heurtel
Thomas Heurtel en una imatge d'arxiu
Bàsquet

Thomas Heurtel no s'entrenarà amb el Barça B

El base francès no entra en la disciplina del primer equip, però en cap cas jugarà ni s'entrenarà amb l'equip B

Jordi RobirosaActualitzat

Quan Léo Westermann va sortir a la pista, va agafar la pilota, va marcar l'entrada i va deixar una safata suau, justament enlairada, i la pilota va entrar neta en la cistella del València, molts aficionats del Barcelona van començar a oblidar Thomas Heurtel. Però la veritat és que el cas continua, tot i que no en el sentit que alguns mitjans de comunicació han esmentat en les darreres hores.

És cert que el base francès no entra en la disciplina del primer equip -el seu armari al vestidor del Palau l'ocupa ara el seu compatriota Westermann-, però no és veritat que a partir d'ara s'entreni o jugui amb el Barça B. El cas és molt diferent al de Tyrese Rice, que va ser apartat del primer equip per baix rendiment -i una gran afició a la vida nocturna barcelonina, val a dir-ho-, però en cap cas per un comportament que el club ha considerat deslleial, com si s'esdevé amb Heurtel.

Thomas Heurtel té contracte vigent amb el Barça, té a la seva disposició les instal·lacions del club i un preparador personal, així com els serveis mèdics, però no entra en la disciplina de cap dels equips de l'entitat. Les coses poden canviar, però serà difícil que algun club que no sigui de l'ACB s'interessi pels seus serveis i el més lògic, ara mateix, és que acabi el seu contracte el mes de juny i llavors sí que podrà fitxar per qui li vingui de gust... i el vulgui, esclar.

Anar al contingut