Bàsquet

Thomas Heurtel: "Estic a punt per tornar a competir"

Després d'una temporada marcada per les lesions, el base blaugrana es declara preparat per reaparèixer tan bon punt la competició es reprengui
Actualitzat
Heurtel: "Pesic va ajudar bastant perquè renovés, s'ha portat molt bé amb mi"
Heurtel durant un entrenament, en una imatge d'arxiu

El base del Barça Thomas Heurtel ha aprofitat les setmanes de confinament per acabar la seva posada a punt després d'una temporada marcada per les lesions, que l'han mantingut fora de les pistes gairebé tota la temporada.

"Físicament em sento perfecte i estic a punt per tornar a competir. Ara ens trobem en una trista situació, però jo em sento bé a nivell físic i mental."

Heurtel, lesionat de gravetat en un genoll a l'estiu, estava preparant la seva tornada de cara a la Copa del Rei, però va patir un esquinç de turmell que el va deixar fora. Ara, recuperat de nou, veu com la pandèmia del coronavirus ha tornat a frustrar el seu desig de tornar a les pistes. 

 "És frustrant no poder tornar a jugar encara. La temporada estava sent difícil per a mi i estava a punt per tornar amb l'equip la setmana que es va decretar l'estat d'alarma. Però la situació és la que és i ens hem de quedar a casa. Ja hi haurà temps de tornar a gaudir del bàsquet més endavant."

 

Anar al contingut