Ciclisme

Thomas De Gendt culmina una llarga escapada i és el primer líder de la Volta a Catalunya

El ciclista belga ha culminat amb èxit una llarga escapada i s'ha imposat en solitari a la línia d'arribada de Calella amb 2 minuts i 42 segons d'avantatge respecte al gran grup

David CarballoActualitzat

Thomas De Gendt és el primer líder de la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. El ciclista belga de l'equip Lotto Saudal ha culminat amb èxit una llarga escapada i s'ha imposat en solitari a la línia d'arribada de Calella, després de rodar sol els últims 50 quilòmetres dels164 de recorregut amb sortida i arribada a la loclitat maresmenca.

De Gendt s'ha escapat en el descens del Collformic i ha anat agafant avantatge amb el beneplàcit del gran grup, que, quan ha volgut reaccionar, ja ha estat massa tard i ha creuat la meta a 2 minuts i 42 segons del guanyador, precedit tres segons abans per l'alemany Maximilian Schachmann, que s'ha escapat en els metres finals.

El belga, que ja suma quatre victòries d'etapa a la ronda catalana, vestirà el primer mallot de líder de la classificació general, un liderat que haurà de defensar en la segona etapa, de 166,7 quilòmetres de recorregut amb sortida a Mataró i arribada a Sant Feliu de Guíxols.

ARXIVAT A:
La Volta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut