Thierry Henry no seguirà entrenant el CF Mont-real per motius familiars (@clubdefootmtl)
Futbol internacional

Thierry Henry deixa la banqueta del CF Mont-real per motius familiars

L'entrenador francès, de 43 anys, ha decidit tornar a Londres perquè amb les restriccions de la pandèmia amb prou feines podia veure els seus fills

L'entrenador francès Thierry Henry ha decidit renunciar a la banqueta del CF Mont-real, equip canadenc de la Major League Soccer nord-americana, per "raons familiars", ja que a causa de les restriccions de mobilitat per la pandèmia amb prou feines podia veure els seus fills, que viuen a Londres.

"Amb gran pesar he decidit prendre aquesta decisió. L'any passat va ser extremadament difícil per a mi perquè no vaig poder veure els meus fills a causa de la pandèmia. Desafortunadament, amb les restriccions vigents la situació no canviarà. La separació és massa per a mi i per als meus fills. Per tant, amb molta tristesa he de prendre la decisió de tornar a Londres i deixar el CF Mont-real."

L'exjugador internacional francès, de 43 anys, va arribar el novembre del 2019 a la banqueta de l'equip canadenc i el va portar a disputar els play-offs de l'MLS per primera vegada des del 2016. Sota el seu lideratge, el CF Mont-real també va arribar fins als quarts de final de la Lliga de Campions de la Concacaf.

Amb el seu retorn a Anglaterra, alguns mitjans havien informat de la possibilitat que Henry tingués una oferta per dirigir algun equip de la Premier League, sobretot el Bournemouth. 

Anar al contingut