Courtois diu que si no s'acaba la Lliga no hi ha campió
Thibaut Courtois ha volgut matisar les seves paraules
Reial Madrid

Thibaut Courtois s'uneix a la infermeria del Reial Madrid

El porter belga, que ja no havia entrat a la convocatòria per al partit de Copa del Rei contra el Leganés, s'ha lesionat el múscul ilíac esquerre i se suma a les múltiples baixes de l'equip de Solari

Actualitzat

Santiago Solari segueix acumulant males notícies en aquest inici del 2019. Les proves mèdiques realitzades aquest dimecres han confimat una lesió del porter Thibaut Courtois, que ja no havia entrat a la llista de convocats per al partit d'aquest dimecres de Copa del Rei contra el Leganés.

El porter belga s'ha lesionat el múscul ilíac esquerre, situat al costat de l'os del maluc, i no podrà participar als següents partits. Tot i que el comunicat mèdic facilitat pel club blanc no especifica el temps que haurà d'estar de baixa, sembla que pot estar al voltant de dues setmanes allunyat dels terrenys de joc.

La lesió de Courtois, que es perdria l'eliminatòria de Copa del Rei i els partits de Lliga contra Betis i Sevilla, se suma a les baixes també per lesió de Mariano, Gareth Bale, Marcos Llorente, Marco Asensio i Toni Kroos.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut