Courtois i Benzema, en una imatge d'arxiu
Courtois i Benzema, en una imatge d'arxiu
Futbol

Courtois i Benzema no viatgen al Marroc amb el Reial Madrid per jugar el Mundial de clubs

El porter belga es va lesionar a l'escalfament de Son Moix i el davanter va marxar tocat del duel contra el València del dia 2. Cap dels dos està descartat per a una hipotètica final

Redacció Esport3Actualitzat

Males notícies per al Reial Madrid, que l'endemà de perdre a Son Moix i quedar-se a 8 punts del Barça rep la confirmació que no podrà comptar amb un dels seus elements més importants per al Mundial de clubs, que jugarà aquesta setmana al Marroc. A Thibaut Courtois, que es va lesionar durant l'escalfament del partit contra el Mallorca, se li ha detectat un petit trencament a l'adductor de la cama esquerra, fet que el pot fer estar més d'una setmana de baixa. 

Thibaut Courtois, en el moment d'adonar-se que s'havia lesionat (Reuters)

El Reial Madrid viatja aquest mateix dilluns a Rabat i dimecres entrarà en competició jugant-ne les semifinals contra l'Al-Ahly egipci. A l'expedició no hi viatgen cap de les sis baixes de la plantilla: Mendy, Lucas, Militao, Hazard, Courtois i Benzema. Els dos últims, no obstant, no estan descartats per a una hipotètica final prevista pel dissabte 11, sempre que la seva evolució ho permeti. 

Amb tanta baixa, Ancelotti ha recorregut a 5 joves del Castilla: Arribas, Mario Martín, Marvel, Luis López i Lucas Cañizares.

Els dubtes, però, no són només per l'estat físic dels jugadors, sinó també pel rendiment de l'equip. El Mundial de clubs pot ser una arma de doble tall per al Madrid. 

Anar al contingut