Barça

Thiago: "L'ambició i la humilitat és un còctel que fa que seguim guanyant títols"

L'any 2011 ha estat fantàstic per al Barça i també per a Thiago Alcántara. El fill del mític Mazinho s'ha consolidat en el primer equip blaugrana i ha pogut viure de ben a prop els èxits del conjunt de Pep Guardiola. Thiago ha reconegut que l'any que està a punt d'acabar ha estat "meravellós" per a ell tant a nivell personal com esportiu i s'ha mostrat convençut que amb l'ambició i la humilitat d'aquest equip el Barça seguirà guanyant títols el 2012. Thiago també ha afirmat amb rotunditat que el seu favorit per guanyar la Pilota d'Or és Leo Messi.

Actualitzat
"Aquest any ha estat meravellós, ni en el millor dels meus somnis hauria pensat que seria així". Thiago Alcántara ha resumit amb aquesta frase com ha viscut un 2011 que per a ell serà inoblidable tant a nivell esportiu com personal. El migcampista del Barça, que s'ha consolidat com un jugador de ple dret del primer equip, ha estat l'encarregat de fer l'última roda de premsa de l'any i ha destacat que té el convenciment que el Barça lluitarà per conquerir el triplet el 2012, tot i que ha reconegut que serà "una tasca molt complicada".

"El repte per al 2012 és progressar encara més i continuar aprenent dels companys. A nivell col·lectiu, volem seguir la línia d'aquests últims temps, que han estat fabulosos. L'ambició i la humilitat d'aquest equip es veu en els entrenaments i és un còctel que fa que seguim guanyant títols i que puguem tirar el vaixell endavant", ha destacat.

Thiago també ha parlat sobre Leo Messi, de qui ha dit amb rotunditat que espera veure com guanya la Pilota d'Or el 9 de gener. "Tothom pensa i creu que és el gran favorit. És el número 1 en aquest esport i crec que se'l mereix per l'any que ha fet. No deixa de sorprendre'ns. És capaç de fer qualsevol cosa amb la pilota. Té unes característiques úniques i és un plaer jugar amb ell", ha assegurat.

Per últim, Thiago ha recordat que en el futbol mai un partit és igual que un altre, en referència al 8-0 a la Lliga amb l'Osasuna, primer rival del 2012 a la Copa del Rei. "Sempre costa digerir els torrons, però crec que tots hem tornat sense cap problema i en perfectes condicions. Afrontarem aquest partit amb la màxima seriositat", ha conclòs.



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut