Champions League

Terry es podria perdre l'anada de la semifinal contra el Barça per una fissura en dues costelles

John Terry podria ser baixa en l'anada de les semifinals de la Champions contra el Barça, prevista per al 18 d'abril, per una fissura en dues costelles. El central anglès es va fer aquesta lesió contra el Benfica, el 27 de març, i aquest cap de setmana serà baixa contra el Wigan.

Actualitzat
Terry va rebre un cop de colze en l'anada dels quarts de final contra el Benfica a Lisboa. I en el matx de tornada, van començar els dolors i les molèsties. De fet, el jugador va haver de retirar-se del camp perquè, segons va admetre, "no podia respirar". Li van fer una exploració i van detectar les fissures.

Tot i així, Terry afirma que pot continuar jugant i de moment no vol veure el primer partit contra el Barça des de la banqueta o des de la graderia: "No crec que estigui descartat. Senzillament, és una situació que cal gestionar. Quan parlem de les costelles no hi ha res a fer. No et poden fer un massatge a la zona perquè milloris". Aquest cap de setmana no jugarà a Stamford Bridge contra el Wigan i caldrà veure si dilluns està en condicions per ser convocat de cara al partit contra el Fulham.
Anar al contingut