(@FCBbasket)

Tercer triomf consecutiu del Barça a l'Eurolliga

Els de Svetislav Pesic sumen el tercer triomf en tres partits

El Barça de bàsquet es manté invicte després de tres jornades de l'Eurolliga i se situa al capdavant de la classificació. Aquest divendres l'equip blaugrana es va imposar clarament al Palau a l'Alba de Berlín, que entrena Aíto García Reneses, per 103 a 84.

Als blaugrana els va costar entrar en el joc i van ser els alemanys els primers a controlar el partit. En acabar el primer quart, l'Alba guanyava per 19 a 25, però, a partir del segon, el Barça ja va mostrar el seu potencial i va capgirar el marcador abans del descans, al qual es va arribar amb 46 a 44.

En la segona part, la superioritat dels blaugranes ja va ser absoluta i van acabar guanyant per 19 punts d'avantatge.

Cory Higgins, amb 22 punts, i Nikola Mirotic, amb 18, van ser els màxims anotadors barcelonistes.