Ter Stegen ha fet un missatge en català per conscienciar de l'ús de la mascareta
Barça

Ter Stegen s'entrena amb el grup i Umtiti fa una part de la sessió

El porter alemany ja s'ha entrenat amb el grup per primera vegada després de ser operat per uns problemes al tendó rotulià del genoll dret i el central francès ha fet una part de la sessió amb els companys

Redacció Esport3Actualitzat

L'endemà de la brillant victòria contra la Juventus a la Champions, el Barça s'ha tornat a entrenar per començar a preparar el pròxim partit de lliga contra l'Alabès a Mendizorrotza. La bona notícia de la sessió preparatòria per a Ronald Koeman ha estat la presència de Marc-André Ter Stegen i Samuel Umtiti, dos jugadors que estan en el tram final de les seves respectives recuperacions.

El porter alemany ja s'ha entrenat amb el grup per primera vegada després de ser operat per uns problemes al tendó rotulià del genoll dret i el central francès ha fet una part de la sessió amb els companys.

 

Dues jornades i dues victòries sòlides i convincents és el balanç del Barça a la Champions. Per això, a l'entrenament d'aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, les cares eren de satisfacció i bon ambient després de l'exhibició de joc a Torí.

 

ARXIVAT A:
Ter Stegen
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut