Marc-André ter Stegen
Barça

Ter Stegen: "Qui fitxi Haaland té davanter per deu anys"

El porter alemany del Barça, en una entrevista concedida al canal Sport1 del seu país, ha destacat la qualitat del davanter del Borussia Dortmund. També ha reconegut que l'arribada de Joan Laporta ha donat energia al vestidor i ha fet recuperar la confiança

Redacció Esport3Actualitzat

Marc-André ter Stegen ha parlat a Alemanya de l'actualitat blaugrana, del present i de les opcions de futur, com seria la incorporació del davanter del Borussia Dortmund Erling Haaland. El jugador noruec ha rebut els elogis del porter barcelonista.

"Qui el fitxi tindrà un davanter increïble per als propers deu anys. El seu estil de joc i la seva capacitat de gol són impressionants. Haaland milloraria qualsevol equip."

Un altre dels temes que ha destacat Ter Stegen ha estat l'arribada de Joan Laporta a la presidència del club. Pel porter alemany, la seva presència ha generat il·lusió al vestidor.

"Confiem en ell al cent per cent, farà que el club recuperi el camí correcte. Quan es va presentar al vestidor amb el vicepresident, Rafa Yuste, van fer un discurs apassionat i ens van convèncer que podíem recuperar el camí dels èxits. Laporta és un president accessible i que transmet energia."

Sobre la continuïtat de Leo Messi, no es desvia de l'opinió generalitzada del vestidor que el que tothom vol és la seva renovació.

"Leo és el màxim. Per al Barça seria una gran pèrdua si marxés. Només ell pot decidir si es queda o no."

Per últim, Ter Stegen ha elogiat el paper de joves com Pedri, Ansu o Ilaix, creu que té molt de mèrit el seu paper a l'equip i que tenen més energia que la resta de jugadors de la plantilla.

 

 

ARXIVAT A:
Ter StegenMessi
Anar al contingut