Lliga de Campions

Ter Stegen: "No tenim més pressió a la Champions que altres temporades"

El porter alemany del Barça assegura que el camp del Borussia Dortmund sempre és complicat i que l'objectiu és començar amb bon peu

Actualitzat

El porter alemany del Barça, Marc-André ter Stegen, ha explicat en la roda de premsa prèvia al debut a la Champions contra el Borussia Dortmund que el Signal Iduna Park sempre és un camp complicat i que l'objectiu és començar amb bon peu.

"El del Borussia sempre és un camp molt difícil. Esperem començar bé la Champions per poder afrontar els següents partits amb bona fe."

Ter Stegen també ha recordat que després de les desfetes a Roma i Anfield no tenen més pressió per guanyar la Champions que en altres temporades i que l'exigència sempre és la mateixa.

"Sempre hi ha pressió a la Champions, però no n'hi ha més que altres temporades. Volem aprendre de les situacions passades. Demà sortirem convençuts del que estem fent. Serà un partit difícil, hem d'estar al 100% des del principi."

Per últim, el meta blaugrana ha explicat que espera que Messi els pugui ajudar, però que dependrà de Valverde si acaba jugant després de la lesió al soli que l'ha tingut de baixa en aquest inici de temporada.

"Messi s'ha estat entrenant, s'està preparant, que jugui dependrà del míster, ell s'està posant fort, esperem que aviat pugui ajudar-nos. Tinc ganes de veure Messi al camp, a un jugador de la seva qualitat se'l troba a faltar sempre."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut