Ter Stegen a Anfield
Ter Stegen a Anfield en una imatge d'arxiu
Barça

Ter Stegen no jugarà el Barça-Espanyol i també es podria perdre la Supercopa

Valverde ha confirmat en la roda de premsa prèvia al derbi que el porter alemany, que arrossega una lesió al tendó rotulià, no jugarà aquest dissabte i que "difícilment" podrà jugar la Supercopa d'Espanya, a l'Aràbia Saudita

Actualitzat

Els pitjors presagis sobre la no-disponibilitat del porter titular del Barça en el primer partit de l'any s'han complert. Ter Stegen no jugarà a Cornellà-el Prat i Neto serà el porter titular del Barça, segons ha confirmat Valverde:

Ter Stegen no jugarà contra l'Espanyol i serà difícil que sigui a la Supercopa d'Espanya".

 

 L'alemany segueix un tractament acordat per una lesió al tendó rotulià del genoll dret, amb què fa mesos que conviu. 

Fa un mes, el periodista de Catalunya Ràdio Xavi Campos ja va explicar a "El club de la mitjanit" que aquests problemes al genoll han obligat Ter Stegen a jugar infiltrat des de fa pràcticament un any i mig. El porter de Mönchengladbach nota molèsties constants i no acaba de fer net. Segons va explicar Campos, un cop cada quinze dies, Ter Stegen se sotmet a una sessió de factors de creixement per intentar regenerar els teixits d'aquest tendó rotulià que li genera molèsties. El dolor no li impedeix jugar, però li cal tractament. Amb tot, Ter Stegen no és l'únic jugador ni l'únic titular de la plantilla del Barça que se sotmet a aquest tractament periòdicament.

 

ARXIVAT A:
El Derbi
Anar al contingut