Barça

Ter Stegen: "Jo volia ser, com fos, el número 1 de la porteria del Barça"

Ter Stegen parla sobre la seva suplència quan va arribar al Barça i la seva adaptació al conjunt blaugrana en una entrevista a la revista "Panenka"

Jordi GrauActualitzat

Marc-André ter Stegen s'ha convertit en una de les peces clau del Barça, aquesta temporada, si bé els 2 gols encaixats en el clàssic li compliquen les opcions d'aconseguir el trofeu Zamora. 4 anys després de la seva arribada al club blaugrana, l'alemany analitza passat i present en una entrevista a la revista "Panenka".

Des que va arribar al Barça, Ter Stegen s'ha fet un fart de guanyar i s'havia acostumat a viure en el vertigen. La mirada de Valverde li ha donat estabilitat a ell i a la porteria blaugrana. Arribat a Barcelona el 2014, primera temporada i campió d'Europa.

Malgrat l'èxit evident, per Ter Stegen la competència amb Bravo les dues primeres temporades es va convertir en insuportable fins que va obligar el club a decidir entre l'un o l'altre.

"Jo volia ser el número 1 aquí com sigui. I esclar, quan vaig saber que seria Bravo va ser complicat. Perquè era internacional, havia guanyat títols, tenia més experiència."

El seu nom sempre anirà lligat al d'un altre gran porter de la història del Barça.

"Jo no soc com Valdés i tampoc  ho volia ser. El meu referent és Oliver Khan. El nostre estil és diferent, però em fixava en ell per la seva mentalitat."

La primera vegada que va coincidir amb Zubizarreta es va adonar que només el volia conèixer com a persona, perquè com a porter ja l'havia triat per rellevar Valdés.

ARXIVAT A:
Ter Stegen
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut